Plan D 1-2 (LOPS 2016) - Jamera.net
Saksa /

Plan D 1-2 (LOPS 2016)ISBN9789526329819
KirjasarjaPlan D
KustantajaSanoma Pro
TekijätHaapala Mika, Hatakka Virpi, Kervinen Mikko, Pyykönen Hanna, Schatz Roman

Plan D 1-2 on lukion saksan oppikirja, jossa tutustutaan saksan kieleen sekä perehdytään tavanomaisiin keskustelutilanteisiin.

Kirjassa esimerkiksi opetellaan, miten saksaksi esittäydytään, vaihdetaan kuulumisia, keskustellaan säästä, kerrotaan vapaa-ajasta ja koulusta tai kysytään tietä. Kirjassa tutustutaan myös saksankielisiin asioimistilanteisiin hotellissa, vaatekaupassa ja ravintolassa. Tämän lisäksi kirjassa opiskellaan saksaksi esimerkiksi lukusanoja, viikonpäiviä ja kellonaikoja. Kirja perehdyttää saksan kielen ääntämiseen sekä esittelee keskeisimpiä kielioppiseikkoja, kuten persoonapronominien käytön ja taivutuksen, verbien taivutuksen, akkusatiivin, datiivin ja perfektin.

Tämä oppikirja on uuden opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789526329819

Uusi

Tilattavissa

Sininen
34,90 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
27,20 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.