Magazin.de 2 (LOPS 2016) - Jamera.net
Saksa /

Magazin.de 2 (LOPS 2016)ISBN9789511284468
KirjasarjaMagazin.de
KustantajaOtava
TekijätBär Pia-Helena, Paul Ines, Tolvanen Ritva, Östring Heidi

Magazin.de 2 on lukion saksan oppikirja, jossa opitaan arkipäivän keskustelutilanteita ja tutustutaan Itävaltaan.

Kirjassa opitaan, miten saksaksi sovitaan tapaaminen, asioidaan kahvilassa ja kaupassa sekä toimitaan erilaisissa matkalla eteen tulevissa tilanteissa. Kirja perehdyttää myös saksan kielen ääntämiseen sekä kieliopin keskeisiin seikkoihin, kuten sivulauseen sanajärjestykseen, modaaliverbeihin ja perfektiin.

Tämä oppikirja on uuden opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789511284468

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
18,10 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.