Hallo 1: Saksaa aikuisille - Jamera.net
Saksa /

Hallo 1: Saksaa aikuisilleISBN9789517926744
KirjasarjaKielioppi- ja kertauskirjat:saksa
KustantajaFinn Lectura
TekijätHotanen Monika, Kauppi Eva

Tämä oppikirjan on uuden opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

Hallo 1 on aikuisopistoihin suunnattu saksan alkeisoppikirja, jossa kielen opiskelun ohella tutustutaan myös saksankielisten maiden kulttuuriin ja ihmisten arkielämään erilaisine tapoineen. Kirjallisten harjoitusten lisäksi lukuisat puhe- ja kuunteluharjoitukset valmentavat opiskelijaa tositilanteisiin saksankielisessä ympäristössä.


Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789517926744

Uusi

Tilattavissa

Sininen
25,20 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
19,60 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.