Einverstanden! 3: Saksan peruskurssi aikuisille - Jamera.net
Saksa /

Einverstanden! 3: Saksan peruskurssi aikuisilleISBN9789511211242
KirjasarjaEinverstanden!
KustantajaOtava
TekijätKudel Pauli, Kyyhkynen Mari

Kirja keskittyy laajentamaan opiskelu- ja työelämän sanastoa ja vahvistamaan perusrakenteiden hallintaa. Materiaali harjoittaa monipuolisesti suullista ja kirjallista viestintää.Kirjan tehtävien ratkaisut löytyvät erillisestä ratkaisukirjasta. Ratkaisukirjan voit tilata tästä linkistä.


Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789511211242

Uusi

Tilattavissa

Sininen
40,80 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
31,70 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.