Einverstanden! 2: Saksan peruskurssi aikuisille - Jamera.net
Saksa /

Einverstanden! 2: Saksan peruskurssi aikuisilleISBN9511197789
KirjasarjaEinverstanden!
KustantajaOtava
TekijätKyyhkynen Mari, Kudel Pauli

Einverstanden! 2 alkaa kertauksella. Tekstit tarjoavat eväitä jokapäiväisiin kielenkäyttötilanteisiin niin työelämässä kuin vapaa-aikanakin. Kirja jatkaa saksalaisen kielialueen ja sen kulttuurin esittelyä.Kirjan tehtävien ratkaisut löytyvät erillisestä ratkaisukirjasta. Ratkaisukirjan voit tilata tästä linkistä.


Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9511197789

Uusi

Tilattavissa

Sininen
41,50 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
32,30 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.