Super gut 1 (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Saksa /

Super gut 1 (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789526310817
KirjasarjaSuper gut
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätHaapala Mika, Hübner Heidi, Seppänen Maritta, Syrjö Hanna

Super gut 1 ja 2 muodostavat hyvän lähtökohdan lukion B3-saksan opiskeluun.

Super gut on järkevästi mitoitettu, kommunikoimaan aktivoiva, ja suunniteltu niveltymään vaivatta B3-saksan kurssista 3 eteenpäin yhteen Gute Idee! -sarjan kanssa.

Kurssissa on viisi oppimiskokonaisuutta. Tekstit ovat aihepiireiltään nuoria kiinnostavia ja tämän päivän hyödyllistä arkikieltä. Mukana on runsaasti kulttuuritietoutta mm. päähenkilön Mikon Saksasta lähettämien postikorttien muodossa.

Tehtävät etenevät virittelystä ääntämiseen ja kappaleen sisällön hallintaan. Tekstien pohjalta harjoitellaan arkipäivän tilanteiden kommunikaatiota sekä perehdytään kielioppiin. Havainnollinen ja selkeä kielioppi opettaa rakenteita myös sarjakuvien välityksellä.

Kuuntelutehtäviin keskitytään Hör aktiv -osioissa. Perustekstejä laajennetaan Text plus -lisäteksteissä.


Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526310817. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510326015. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789526310817

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
6,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.