Viel erfolg!: Deutsche grammatik mit übungen (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Saksa /

Viel erfolg!: Deutsche grammatik mit übungen (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789526333922
KirjasarjaKielioppi- ja kertauskirjat:saksa
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätKultalahti Laila, Kultalahti Tenho, Lautsila Erkki, Luukkainen Matti

Tämä oppikirja on sekä vuonna 2016 uudistuneen että vanhan opetussuunnitelman mukainen kirja.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526333922. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510329696. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

Viel Erfolg! -kirja sopii sekä saksan rakenteiden nopeaan kertaukseen että perusteellisempaan opiskeluun ja harjoitteluun. Ajanmukaistettu Viel Erfolg! sisältää myös suppean suomi-saksa-sanaston harjoitusten tekemisen tueksi.Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789526333922

Uusi
18,30 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa.

Sininen
13,80 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
10,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.