Genau: Kurssi 5 - Jamera.net
Saksa /

Genau: Kurssi 5ISBN9789526322889
KirjasarjaGenau
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätHonkavaara Mariana, Kiiski Ritva, Raatikainen Soili, Schröder Caren

Genau 5 sisältää monipuolisen katsauksen kulttuurin eri osa-alueisiin: kirjallisuuteen, musiikkiin, tanssiin, sarjakuvaan, teatteriin, elokuvaan, kuvataiteeseen ja arkkitehtuuriin.
Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2013 lähtien ISBN-koodi 9789526322889. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789510314999. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789526322889

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
6,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.