Fahrplan 2: Teksti- ja harjoituskirja - Jamera.net
Saksa /

Fahrplan 2: Teksti- ja harjoituskirjaISBN9789526319933
KirjasarjaMuut saksan oppikirjat
KustantajaSanoma Pro / Tammi
Tekijät Kauppi Eva (kirjoittaja) , Simon Heli (kirjoittaja)

Fahrplan 2 jatkaa edellisen osan tehokkaassa tahdissa ja soveltuu sen jatkoksi tai aivan itsenäiseksi materiaaliksi. Kirja soveltuu myös omatoimiseen työskentelyyn. Saksalaista kulttuuria ja työelämän tapoja käsitellään mielenkiintoisten tekstien ja harjoitusten kautta. Eri alojen sanasto tulee tutuksi luontevien kommunikaatiotilanteiden kautta. Edellisessä kirjassa opitut rakenteet kertautuvat samalla kun opetellaan uutta. Tekstit ja harjoitukset ovat yksissä kansissa.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526319933. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789512648702. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789526319933

Uusi

Tilattavissa

Sininen
42,30 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
32,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.