Gute Idee 6 (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Saksa /

Gute Idee 6 (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789510304938
KirjasarjaGute Idee
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätDahlmann Oliver , Halsti Soile , Liljeberg-Thronicke Kaisa , Sairanen

Kuudennessa kurssissa käsitellään muutosta niin yksilön, paikkakunnan, valtion kuin koko maapallon kannalta. Teemoina ovat nuoren ihmisen elämä maaseudulla, lähiympäristön hyödyntäminen globalisoituvassa maailmassa, Saksan yhdentymisen aiheuttamat muutokset saksalaisessa arjessa ja entisen DDR:n aikaiset käytänteet. "Kenellä oikeastaan on valta yhteiskunnassa" on yksi kurssin keskeinen kysymys. Opiskelijoita herätellään omakohtaiseen, kriittiseen median tarkkailuun. Lopuksi käsitellään uskontoa eri näkökulmista ja pohditaan vielä sitä, kuinka omilla valinnoilla pystymme vaikuttamaan, minkälainen maapallomme on tulevaisuudessa.Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789510304938

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
5,00 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.