Fahrplan 1: Tekstit ja sanastot - Jamera.net
Saksa /

Fahrplan 1: Tekstit ja sanastotISBN9789526315119
KirjasarjaMuut saksan oppikirjat
KustantajaSanoma Pro / Tammi
Tekijät Kauppi Eva, Simon Heli

Fahrplan on aikuisopiskeluun tarkoitettu saksan oppimateriaali. Se sopii ammattikorkeakouluihin, teknillisiin ja kaupallisiin oppilaitoksiin, kansalais- ja työväenopistoihin ja kaikille työelämän saksaa tarvitseville. Kirjassa lähdetään liikkeelle kielen alkeista ja edetään ripeään tahtiin. Siksi FAHRPLAN sopii hyvin myös niille, jotka haluavat kerrata ja palauttaa mieliin saksan perustiedot. Fahrplan 2 jatkaa edellisen osan tahdissa ja soveltuu sen jatkoksi tai aivan itsenäiseksi materiaaliksi. Saatavilla on myös opettajan materiaali sekä opettajan ja oppilaan äänitteet.

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2012 lähtien ISBN-koodi 9789526315119. Koodin muuttuminen johtuu kustantajan vaihtumisesta SanomaPro:ksi. Aiemmin kirjaa on painettu ISBN-koodilla 9789512644483. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama kustantajan ja ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789526315119

Uusi

Tilattavissa

Sininen
26,30 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
20,40 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.