Gute Idee 5 (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Saksa /

Gute Idee 5 (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789510304853
KirjasarjaGute Idee
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätDahlmann, Oliver Halsti, Soile

Tuote on loppuunmyyty. Kustantaja on lopettanut kirjan valmistuksen, joten se ei ole enää valitettavasti tilattavissa verkkokaupastamme uutena. Kirjaa voi olla kuitenkin saatavilla vielä käytettynä, jos sitä on varastoissamme jäljellä.

Viidennessä kurssissa käsitellään kulttuuria sen eri muodoissa. Teemat liikkuvat klassisesta musiikista moderniin maalaustaiteeseen, Mozartin Taikahuilusta valokuvaukseen ja Berliinin elokuvajuhlista rikoskuunnelmiin. Oppilasta aktivoidaan osallistumaan, analysoimaan kulttuurielämyksiään ja ilmaisemaan omia mielipiteitään.Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789510304853

Uusi
13,10 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa.

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
5,00 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.