Kurz und Gut 7-8: Texte+abi-bonus (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Saksa /

Kurz und Gut 7-8: Texte+abi-bonus (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789511210191
KirjasarjaKurz und Gut
KustantajaOtava
TekijätKelkka, Perttu Pihkala-Posti, Laura Tiisala-Heiskala, Eija Schatz, Roman

Kurssilla 7 tarkastellaan saksankielistä kulttuuria eri näkökulmista, sekä saksalaisen ja suomalaisen kulttuurin vuorovaikutusta. Kurssilla 8 käsitellään yksilön elämää, yhteiskuntaa ja tulevaisuutta omassa maassamme, Euroopassa ja koko maapallolla. Kurssikirjan 7–8 Abi-Bonus-kokonaisuus kertaa ja laajentaa osaamista soveltuen erinomaisesti esim. koulukohtaisten abikurssien materiaaliksi tai itsenäisesti ylioppilaskokeeseen valmistautumiseen. Aihepiirejä ovat mm. viestintä ja kulttuuri. Myös tiede-, tekniikka- ja luontoaiheita sivutaan nuorten näkökulmasta. Harjoituskirjassa on kattava rakenteiden kertauspaketti, jonka ratkaisut löytyvät kirjan takaa


Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789511210191

Uusi
17,00 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa.

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
10,20 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.