Gute Idee 4 (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Saksa /

Gute Idee 4 (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789526333946
KirjasarjaGute Idee
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätDahlmann, Oliver Halsti, Soile

Kirjan muuttumattomiin lisäpainoksiin painetaan vuodesta 2014 lähtien ISBN-koodi 9789526333946. Alkuperäinen ISBN-koodi on 9510304778. Koodin muuttuminen johtuu siitä, että aiemmin kirjan mukana ollut cd on korvattu kustantajan sivuilta löytyvillä äänitiedostoilla. Kirjan sisältö on kuitenkin täysin sama ISBN-koodin vaihtumisesta huolimatta.

Neljännessä kurssissa opiskellaan koulunkäyntiin, opiskeluun, ammatinvalintaan ja tulevaisuuden toiveisiin liittyviä aiheita. Kurssin opiskelijalle ne konkretisoituvat todellisten suomalaisten ja saksaa puhuvien nuorten kiinnostavien kokemusten ja mielipiteiden kautta.Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789526333946

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
5,00 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.