Panorama deutsch 1-3: Texte - Jamera.net
Saksa /

Panorama deutsch 1-3: TexteISBN9789511198666
KirjasarjaPanorama deutsch
KustantajaOtava
TekijätBusse Christian, Jaakamo Pirjo, Ovaska Joanna, Vilenius-Virtanen Pirkko

B2-saksan sarja avaa mielenkiintoisia näkökulmia saksankieliseen kulttuuriin. Tekstityypit vaihtelevat dialogeista ja suorasanaisesta kerronnasta testeihin, peleihin ja visailuihin. Minidialogit nostavat esiin keskeisiä viestintätilanteita. Mukana on runsaasti autenttista materiaalia. 1. kurssilla tutustutaan neustadtilaisiin nuoriin ja heidän elämäänsä. Kurssilla vahvistetaan peruskoulussa opittuja taitoja, pääpaino on suullisessa viestinnässä. 2. kurssilla tutustutaan neustadtilaisten nuorten kanssa muihin saksankielisiin maihin ja Suomeen. Puheen ymmärtäminen ja puhuminen sekä perusrakenteiden hallinta on keskeistä. 3. kurssilla neustadtilaiset nuoret pohtivat elämää ennen ja nyt niin kaupungissa kuin maaseudullakin. Kurssilla tutustutaan tehokkaisiin sanaston opiskelustrategioihin.


Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789511198666

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
25,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.