Gute Idee 3 (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Saksa /

Gute Idee 3 (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789526326443
KirjasarjaGute Idee
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätDahlmann Oliver, Halsti Soile, Liljeberg-Thronicke Kaisa ym.

Sarjan kolmannessa kurssissa tutustutaan hyvän elämän eväisiin. Maistiaisia tarjoillaan esimerkiksi nepalilaisessa kylässä, kokkikilpailussa, itävaltalaisessa talviurheilukeskuksessa, baijerilaisen eläinlääkärin vastaanotolla ja hämeenlinnalaisessa lukiossa.Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789526326443

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
5,00 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.