Gute Idee 2 (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Saksa /

Gute Idee 2 (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789526326429
KirjasarjaGute Idee
KustantajaSanoma Pro / WSOY
TekijätHalsti, Soile

Kansainvälinen nuorisoleiri Rostockissa jatkuu sarjan toisessa kurssissa tuttujen henkilöiden seurassa. Aihepiirejä ovat esim. perheestä kertominen, ruokailutilanteet, sää, Berliiniin tutustuminen ja tulevaisuuden suunnitelmat.

Kirjaa on aiemmin painettu ISBN-koodilla 9789510292464, mutta kirjan sisältö on täysin sama kustantajalta saadun tiedon mukaan myös ISBN-koodilla 9789526326429. Äänitiedostot kirjaan ovat saatavissa opettajan antamalla tunnuksella Sanoma Pron Oppimisympäristöstä.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789526326429

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
5,00 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.