Kurz und Gut 4-6: Harjoituskirja (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Saksa /

Kurz und Gut 4-6: Harjoituskirja (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789511199991
KirjasarjaKurz und Gut
KustantajaOtava
TekijätKelkka Perttu, Pihkala-Posti Laura, Schatz Roman, Tiisala-Heiskala Eija

Harjoituskirjassa opiskelijalle tarjotaan gut-periaatteella riittävä valikoima suullisia ja kirjallisia harjoituksia. Tavoitteena on lyhyessäkin oppimäärässä hyvän peruskielitaidon saavuttaminen. Tekstikirjan viestintätilanteiden aktivoiminen on harjoituskirjassa etusijalla.

Rakenteiden opettamisessa Kurz und gut -periaate tarkoittaa, että keskitytään perusasioiden harjoittamiseen ja kertaamiseen. Kurz und Wichtig -laatikot käsittelevät uusia kielioppiasioita, Alte Witze, gute Witze -laatikot kertaavat kurssista 4. alkaen aiemmin opittua kielioppia.

Kurztipp -laatikoiden avulla opiskelijat saavat opiskelutekniikan ohjausta. Gut und nützlich -osiot välittävät tietoa tavoista, tottumuksista ja arvoista saksankielisissä maissa.Hinnat voimassa verkkokaupassamme


Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
7,50 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.