Kurz und Gut 4-6: Tekstikirja (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Saksa /

Kurz und Gut 4-6: Tekstikirja (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789511199984
KirjasarjaKurz und Gut
KustantajaOtava
TekijätKelkka, Perttu Pihkala-Posti, Laura Schatz, Roman Tiisala-Heiskala, Eija

Kurssilla 4 tarkastellaan saksalaisen ja suomalaisen nuoren ajatuksia elämästä omassa maassaan sekä harjoitellaan Suomeen liittyvää sanastoa. Lisäksi pohditaan maaseutua ja kaupunkia elinympäristönä ja tutustutaan suurkaupunkeihin Wien ja Berliini. Kurssi 5 tutustuttaa saksankielisiin tietokonenuoriin Goetheen ja Einsteiniin. Aihepiireinä käsitellään nyky-yhteiskunnan keskeisiä aloja, tekniikkaa ja luonnontieteitä. Harjoitellaan ilmaisemaan ajatuksia vakavissakin kysymyksissä, kuten eläinsuojelussa ja suhtautumisessa huumausaineisiin. Kurssilla 6 tutustutaan nuorten elämään müncheniläisessä asumisyhteisössä. Tavoitteena on oppia kertomaan harrastuksistaan, omista kiinnostuksen kohteistaan sekä keskustelemaan nuoren aikuisen elämään liittyvistä asioista

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789511199984

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
9,50 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.