Kurz und Gut 1-2: Harjoituskirja (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Saksa /

Kurz und Gut 1-2: Harjoituskirja (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789511189114
KirjasarjaKurz und Gut
KustantajaOtava
TekijätKelkka, Perttu; Pihkala-Posti, Laura; Schatz, Roman; Tiisala-heiskala, Eija

Harjoituskirjoissa opiskelijalle tarjotaan suullisia ja kirjallisia harjoituksia tavoitteena hyvän peruskielitaidon saavuttaminen. Tekstikirjan viestintätilanteiden aktivoiminen on etusijalla. Sanasto kertautuu. Rakenteiden opettelussa keskitytään perusasioiden harjoitteluun ja kertaamiseen: Kurz und Wichtig -laatikoissa ovat uudet kielioppiasiat ja Alte Witze sekä gute Witze -laatikot kertaavat kurssista 4. alkaen jo opittua kielioppia. Opiskelijaa ohjataan oman työskentelynsä tarkkailuun ja itsearviointiin (mm.eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikkojen valossa) ja kannustetaan itseohjautuvaan opiskeluun. Kurztipp -laatikoiden avulla opiskelijat saavat opiskelutekniikan ohjausta. Gut und nützlich -osiot välittävät tietoa tavoista, tottumuksista ja arvoista saksankielisissä maissa.Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789511189114

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
4,90 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.