So stimmt es!: Strukturen und übungen (valikoimasta poistuva tuote) - Jamera.net
Saksa /

So stimmt es!: Strukturen und übungen (valikoimasta poistuva tuote)ISBN9789511178774
KirjasarjaKielioppi- ja kertauskirjat:saksa
KustantajaOtava
TekijätJacobs, Eberhard

Tuote on loppuunmyyty. Kustantaja on lopettanut kirjan valmistuksen, joten se ei ole enää valitettavasti tilattavissa verkkokaupastamme uutena. Kirjaa voi olla kuitenkin saatavilla vielä käytettynä, jos sitä on varastoissamme jäljellä.

Soveltuu sekä saksaa B2- tai B3-kielenä opiskeleville että A-saksan lukijoille. So stimmt es! sisältää kaikkien keskeisten rakenteiden esittelyn sekä runsaasti harjoituksia, jotka on porrastettu vaikeusasteen mukaan. Selkeät esimerkit havainnollistavat sääntöjä. Esimerkkilauseiden ja harjoitusten sanasto on keskeistä yleiskieltä.

Kirjan tehtävien ratkaisut löytyvät erillisestä ratkaisukirjasta. Ratkaisukirjan voit tilata tästä linkistä.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789511178774

Uusi
13,20 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa.

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
7,80 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.