Oivallus 1: Psykologiaa lukiolaisille (LOPS 2016) - Jamera.net
Psykologia /

Oivallus 1: Psykologiaa lukiolaisille (LOPS 2016)ISBN9789511272878
KirjasarjaOivallus
KustantajaOtava
TekijätPäivänsalo Tiina-Maria, Lindholm-Ylänne Sari, Niemelä Raimo, Makkonen Katja

Oivallus 1 on lukion psykologian oppikirja, jossa ihmisen toimintaa tarkastellaan psyykkisten, biologisten ja sosiaalisten ulottuvuuksien kannalta.

Kirja antaa opiskelijalle välineet psykologisten ilmiöiden tarkastelemiseen ja uuden tiedon omaksumiseen. Runsaat esimerkit havainnollistavat esitettyjä asioita ja antavat eväitä itsetuntemuksen lisäämiseen. Erityisesti oppimista ja opiskelua koskeva tieto on sovellettavissa opiskelijan omaan elämään.

Tämä oppikirja on uuden opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

9789511272878

Uusi

Tilattavissa

Sininen
25,40 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
19,80 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.