Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Äidinkieli /

Jukola 4: Tekstit ja vaikuttaminen (LOPS 2016)ISBN9789526305141
KirjasarjaJukola
KustantajaSanoma Pro
TekijätErra Satu, Tammela Juha-Matti

Jukola 4 on lukion äidinkielen oppikirja, joka käsittelee tekstejä ja vaikuttamista.

Kirjan oppisisällöt on jäsennelty kokonaisuuksiksi, jotka mahdollistavat monenlaiset työ- ja etenemistavat. Multimodaaliset tekstit ja kaunokirjallisuus ovat kirjassa vahvasti mukana. Kokoavat tehtävät kirjan lopussa toimivat tarvittaessa lisätehtävinä tai kurssikokeena. Opetustekstit ja havainnolliset esimerkkianalyysit ohjaavat opiskelijoita erittelemään, tulkitsemaan, arvioimaan ja tuottamaan erilaisia tekstejä. Monipuoliset yksilö-, pari- ja ryhmätehtävät kehittävät lisäksi vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja.

Tämä oppikirja on uuden opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789526305141

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
11,10 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.