Insights 4 (LOPS 2016) - Jamera.net
Englanti /

Insights 4 (LOPS 2016)ISBN9789511288558
KirjasarjaInsights
KustantajaOtava
TekijätKarapalo, Keltto, Kilmer, Kuusivaara, Päkkilä, Suonio, Lampinen

Insights 4 on lukion englannin oppikirja, jossa tarkastellaan maailmaa ja yhteiskunnallisia kysymyksiä monesta eri näkökulmasta.

Kirjan aihepiirit käsittelevät muun muassa vapaaehtoistyötä, politiikkaa, rikollisuutta, ihmisoikeuksia sekä niin sanottuja ideaaliyhteiskuntia. Kirjassa syvennetään ymmärrystä erilaisista maailmankuvista ja opetellaan kertomaan omista näkökulmista sekä maailmankatsomuksesta.

Tämä oppikirja on uuden opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789511288558

Uusi

Tilattavissa

Sininen
24,00 €

Tällä hetkellä ei tilattavissa

Vihreä
17,20 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.