Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Englanti /

Insights 3 (LOPS 2016)ISBN9789511288534
KirjasarjaInsights
KustantajaOtava
TekijätKarapalo Elina, Keltto Paula, Kilmer Mark, Kuusivaara Päivi, Päkkilä Teijo, Suonio Annukka

Insights 3 on lukion englannin oppikirja, jossa tutustutaan erilaisiin kulttuuri-ilmiöihin sekä opetellaan erityyppisten tekstien tuottamista.

Kirjan aihepiirejä ovat ovat kulttuurin eri ilmiöt kirjallisuudessa, kuvataiteessa, musiikissa sekä paikallisissa ja kansainvälisissä perinteissä. Kirja myös laajentaa monilukutaitoa sekä tarjoaa neuvoja esiintymisvalmiuksien ja kirjallisen ilmaisun kehittämiseen.

Tämä oppikirja on uuden opetussuunnitelman (LOPS 2016) mukainen.

Hinnat voimassa verkkokaupassamme

9789511288534

Uusi

Tilattavissa

Sininen

Tilattavissa

Vihreä
18,70 €

Myynnissä vain myymälöissä, varastotilanne vaihtelee päivittäin

Jamera on asiantunteva oppikirjakauppa. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä ekologisia valintoja ja edullisia ostoksia kierrättämällä oppikirjoja. Valikoimaamme kuuluvat sekä uudet että käytetyt oppikirjat lukioon, ammatillisiin opintoihin ja kielten opiskeluun.

Myymme myös uudet oppikirjat aina reiluun opiskelijahintaan. Lisäksi meiltä saa ruotsinkielisiä lukiokirjoja, lukion digioppikirjoja, opiskelutarvikkeita, laskimia sekä kierrätettyjä ReUse-tietokoneita. Jameralta löydät siis kaiken tarvittavan opintoihisi!

Ostamme oppikirjojen uusimpia painoksia ympäri vuoden netissä ja kaikissa myymälöissä. Kirjat kannattaa myydä heti, kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan mahdollisen hinnan.