Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net -
Toimitusehdot
 1. Soveltamisala
 2. Toimitus
 3. Tuotteen tilaaminen verkkokaupasta
 4. Tuotteiden hinnat
 5. Postitoimitusten ehdot
 6. Jameran vastuu
 7. Asiakkaan vastuut ja velvollisuudet
 8. Tilauksen viivästyminen
 9. Toimitus on puutteellinen
 10. Tilauksen peruuttaminen ja palautukset
 11. Käyttöoikeus ja rekisteröityminen
 12. Sopimuksen muuttaminen
 13. Riitojen ratkaisu

 

1. Soveltamisala

Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan Jamera Oy (Jamera) ja sen asiakkaiden (Asiakas) välillä Internetin kauppasovelluksen (koritilauksen) välityksellä tapahtuvassa kaupassa.

2. Toimitus

Jameran verkkokirjakauppa toimittaa tilauksia vain manner-Suomeen. Emme toimita verkkokauppatilauksia ulkomaille.

3. Tuotteen tilaaminen verkkokaupasta

Internetin välityksellä tapahtuvan tilauksen yhteydessä sitova kauppasopimus syntyy, kun Jamera on vahvistanut tilauksen. Alaikäinen tilaaja tarvitsee tilauksen tekemiseen huoltajan luvan.

4. Tuotteiden hinnat

Tilatun tuotteen hinta on aina palvelun sivulla tilaushetkellä näkyvä hinta. Alle 130 euron tilauksissa tilauksen loppusummaan lisätään myös toimituskulut ja mahdollisesti myös postiennakkomaksu tai laskutuslisä. Mikäli maksutavaksi on valittu Collector Lasku/Osamaksu, Collector lisää laskun loppusummaan laskutuspalkkion 2,95 €. Lisää Collector Laskusta täällä.

5. Postitoimitusten ehdot

Jos tuote toimitetaan Asiakkaalle postitse tai Matkahuollon välityksellä, hintaan lisätään alle 130 euron tilauksissa toimituskulut ja mahdollinen postiennakkomaksu tai laskutuslisä. Jamera voi toimittaa pienet paketit kuten yhden kirjan tilaukset Postin pikkupakettina kotiin sillä edellytyksellä, että asiakas maksaa tilauksensa etukäteen Paytrail-palvelun kautta joko verkkomaksuna, luottokortilla tai MobilePaylla tai on valinnut maksutavaksi Paytrail-palvelussa Collector Laskun/Osamaksun. Postimaksua peritään tässä tapauksessa 3,50 euroa. Toimitusmaksu Matkahuollon tai Postin toimipisteisiin tai pakettiautomaatteihin on 4,90 euroa. Toimitusmaksua ei peritä, jos tilaus on yli 130 euroa. Mikäli maksutavaksi on valittu postiennakko, lisätään tilauksen loppusummaan postiennakkomaksulisä, joka on 5 euroa.

Toimitamme tilatut tuotteet Postin ja Matkahuollon kuljetettavaksi yleensä 1-3 työpäivän kuluessa, mikäli tuotetta on varastossa. Jos tuote tilataan kustantajalta, määräytyy toimitusaika kustantajien toimitusaikojen mukaan. Kotimaiset tuotteet toimitetaan keskimäärin viikossa, jos tuotetta löytyy kustantajalta varastosta. Postin tai Matkahuollon käsittely- ja toimitusaika on lisättävä toimitusaikaan. Ilmoitettu toimitusaika on ainoastaan ohjeellinen eikä sido Jameraa.

Digikirjat ja MOT Online -sanakirjat pyritään toimittamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä. Digikirjojen aktivointikoodin asiakkaalle toimittaa Kirjavälitys Oy. Digikirjoja voi käyttää Otavan Opiskelijan maailmassa, osoitteessa opiskelija.otava.fi.

6. Jameran vastuu

Jamera ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai vahingoista.

7. Asiakkaan vastuut ja velvollisuudet

Asiakas vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä tilauksista. Asiakas on vastuussa asiakastunnuksensa ja salasanansa salassapidosta ja on velvollinen säilyttämään asiakastunnustaan ja salasanaansa huolellisesti. 

8. Tilauksen viivästyminen

Tuote voi olla joko tilapäisesti loppu, tai se ei ole vielä ilmestynyt. Tarkempia tietoja saadaksesi ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 050 338 2520 tai asiakaspalvelu@jamera.net . Autamme mielellämme kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä!

9. Toimitus on puutteellinen

Jos toimitus on puutteellinen tuotteiden toimitusongelmien vuoksi, saat lähetyksen mukana jälkitoimituslähetteen, johon puutteet on kirjattu. Jälkitoimitettavat tuotteet toimitetaan Sinulle mahdollisimman pian ilman lisätoimituskuluja. Jos jälkitoimituslähete puuttuu ja tilauksesi on edelleen puutteellinen, kannattaa ensimmäiseksi varmistaa, että kaikki tuotteet ovat varmasti rekisteröityneet tilaukseesi/tilausvahvistukseesi. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 050 338 2520 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@jamera.net

10. Tilauksen peruuttaminen ja palautukset

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä ilmoittamalla peruutuksesta suullisesti tai kirjallisesti neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Vastaanottopäivää ei lasketa peruuttamisaikaan.

Palautettavan uuden tuotteen tulee olla käyttämätön, uuden veroinen ja myyntikuntoinen. Kuluttaja voi palauttaa tilatun tuotteen peruuttamisajan kuluessa maksutta noudattamalla palautusohjeita. Verkkokaupasta tilatut tuotteet voi palauttaa myös Jameran myymälään, tai lukiokäynnillä yhteistyölukioissa. Tällöin asiakkaalla on ehdottomasti oltava mukanaan kuitti/lähete, jotta ostos voidaan todentaa Jameraan.

HUOM! Mikäli asiakas palauttaa tuotteet muulla tavalla kuin asiakaspalautuksena, emme korvaa palautuksesta johtuvia postituskuluja!

Tilauksen peruuttamisesta voi ilmoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu@jamera.net tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 050 338 2520. 

MOT Online sanakirjoilla ja Otavan digikirjoilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautuksen voit tehdä täyttämällä digikirjojen palautuslomakkeen tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. HUOM! Digikirjalla on palautusoikeus vain jos tuotetta EI ole aktivoitu käyttöön

11. Käyttöoikeus ja rekisteröityminen

Jameran verkkokauppa on tarkoitettu Suomessa asuville yksityisille kuluttajille ja Suomessa toimiville yrityksille tai julkisyhteisöille. Verkkokauppa toimittaa tuotteita vain manner-Suomeen. Ennen tilausta Asiakas voi rekisteröityä Jameran verkkokaupan käyttäjäksi. Asiakas rekisteröityy käyttäjäksi täyttämällä rekisteröintilomakkeen. Rekisteröitymisen yhteydessä Asiakas valitsee henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tilauksen voi tehdä myös rekisteröitymättä.

Rekisteröitymällä tai verkkokaupasta tilaamalla Asiakas vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä. Rekisteröitymällä tai tilaamalla asiakas osoittaa myös hyväksyvänsä tietojensa käytön Jameran tietosuojaselosteen osoittamalla tavalla. 

 

12. Sopimuksen muuttaminen

Jameralla on oikeus milloin tahansa muuttaa palvelua, sen sisältöä ja saatavilla oloa sekä tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä Asiakkaalle sähköpostitse, kirjeellä tai verkkokaupan kotisivuilla. Muutokset tulevat voimaan välittömästi kuitenkin siten, että Asiakkaan tilauksiin sovelletaan aina tilaushetkellä voimassaolleita ehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

13. Riitojen ratkaisu

Jameran ja asiakkaan välistä sopimusta koskeviin mahdollisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus saattaa riita kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.