Oppikirjat edullisemmin - Jamera.net
Toimitusehdot
 1. Soveltamisala
 2. Toimitus
 3. Tuotteen tilaaminen verkkokaupasta
 4. Tuotteiden hinnat
 5. Postitoimitusten ehdot
 6. Jameran vastuu
 7. Asiakkaan vastuut ja velvollisuudet
 8. Tilauksen viivästyminen
 9. Toimitus on puutteellinen
 10. Tilauksen peruuttaminen ja palautukset
 11. Käyttöoikeus ja rekisteröityminen
 12. Sopimuksen muuttaminen
 13. Riitojen ratkaisu

 

1. Soveltamisala

Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan Jamera Oy (Jamera) ja sen asiakkaiden (Asiakas) välillä Internetin kauppasovelluksen (koritilauksen) välityksellä tapahtuvassa kaupassa.

2. Toimitus

Jameran verkkokirjakauppa toimittaa tilauksia vain manner-Suomeen. Emme toimita verkkokauppatilauksia ulkomaille.

3. Tuotteen tilaaminen verkkokaupasta

Internetin välityksellä tapahtuvan tilauksen yhteydessä sitova kauppasopimus syntyy, kun Jamera on vahvistanut tilauksen. Kaikki toimitetut tuotteet ovat Jameran omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu. Alaikäinen tilaaja tarvitsee tilauksen tekemiseen huoltajan luvan.

4. Tuotteiden hinnat

Tilatun tuotteen hinta on aina palvelun sivulla tilaushetkellä näkyvä hinta. Jos tuote toimitetaan Asiakkaalle postitse tai Matkahuollon välityksellä, hintaan lisätään toimituskulut ja mahdollisesti myös postiennakkomaksu tai laskutuslisä.

5. Postitoimitusten ehdot

Jos tuote toimitetaan Asiakkaalle postitse tai Matkahuollon välityksellä, hintaan lisätään toimituskulut ja mahdollinen postiennakkomaksu tai laskutuslisä. Jamera pidättää oikeuden lähettää laskulla tilatut tuotteet posti- tai bussiennakolla. Jamera voi toimittaa pienet paketit kuten yhden kirjan tilauksen Postin pikkupakettina kotiin sillä edellytyksellä, että asiakas maksaa tilauksensa etukäteen Paytrail-palvelun kautta joko verkkomaksuna, luottokortilla tai MobilePaylla tai on valinnut maksutavaksi laskun. Postimaksua peritään tässä tapauksessa 3,50 euroa. Toimitusmaksu Matkahuollon tai Postin toimipisteisiin tai pakettiautomaatteihin on 4,90 euroa. Toimitusmaksua ei peritä, jos tilaus on yli 130 euroa. Jos tilaus on maksettu etukäteen tilaamisen yhteydessä, ei postiennakkomaksua peritä. Muussa tapauksessa toimitukseen lisätään postiennakkomaksulisä, joka on 5 euroa.

Alle 200 euron tilaukset on mahdollista maksaa toimituksen mukana tulevalla laskulla. Alaikäinen tarvitsee laskulla tilaamiseen huoltajan luvan. Laskutuslisä on 2,9 euroa. Jamera voi tarkistaa laskulla tilattaessa asiakkaan luottotiedot. Jameran pidättää oikeuden toimittaa alle 200 euron tilauksetkin postiennakkona, kuitenkin siten että siitä ei aiheudu asiakkaalle lisäkuluja. Tavaroiden omistusoikeus säilyy Jameralla kunnes lasku on kokonaisuudessaan maksettu. Yli 200 euron tilauksissa ei ole mahdollista valita laskulla maksamista, mutta postiennakkomaksun sijasta peritään yli 200 euron tilauksista vain 2,9 euron laskutuslisä.

Toimitamme tilatut tuotteet Postin ja Matkahuollon kuljetettavaksi yleensä 1-3 työpäivän kuluessa, mikäli tuotetta on varastossa. Jos tuote tilataan kustantajalta, määräytyy toimitusaika toimittajan mukaan. Kotimaiset tuotteet toimitetaan keskimäärin viikossa, jos tuotetta on tavarantoimittajalla hyllytavarana. Jos tuotetta ei ole hyllytavarana, toimitus kestää huomattavasti pidempään (viikkoja). Postin tai Matkahuollon käsittely- ja toimitusaika on lisättävä toimitusaikaan. Ilmoitettu toimitusaika on ainoastaan ohjeellinen eikä sido Jameraa.

Digikirjat ja MOT Online -sanakirjat pyritään toimittamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä. Digikirjojen aktivointikoodin asiakkaalle toimittaa Kirjavälitys Oy. Digikirjoja voi käyttää Otavan Opiskelijan maailmassa, osoitteessa opiskelija.otava.fi.

6. Jameran vastuu

Jamera ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai vahingoista.

7. Asiakkaan vastuut ja velvollisuudet

Asiakas vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä tilauksista. Asiakas on vastuussa asiakastunnuksensa ja salasanansa salassapidosta ja on velvollinen säilyttämään asiakastunnustaan ja salasanaansa huolellisesti.

8. Tilauksen viivästyminen

Tuote voi olla joko tilapäisesti loppu, tai se ei ole vielä ilmestynyt. Tarkempia tietoja saadaksesi ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 050 338 2520 tai myynti@jamera.net . Autamme mielellämme kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä!

9. Toimitus on puutteellinen

Jos toimitus on puutteellinen tuotteiden toimitusongelmien vuoksi saat lähetyksen mukana jälkitoimituslähetteen, johon puutteet on kirjattu. Jälkitoimitettavat tuotteet toimitetaan Sinulle mahdollisimman pian ilman lisätoimituskuluja. Jos jälkitoimituslähete puuttuu ja tilauksesi on edelleen puutteellinen kannattaa ensimmäiseksi varmistaa, että kaikki tuotteet ovat varmasti rekisteröityneet tilaukseesi/tilausvahvistukseesi. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 050 338 2520 tai sähköpostitse myynti@jamera.net.

10. Tilauksen peruuttaminen ja palautukset

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä ilmoittamalla peruutuksesta suullisesti tai kirjallisesti neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Vastaanottopäivää ei lasketa peruuttamisaikaan.

Palautettavan uuden tuotteen tulee olla käyttämätön, uuden veroinen ja myyntikuntoinen. Kuluttaja voi palauttaa tilatun tuotteen peruuttamisajan kuluessa maksutta noudattamalla palautusohjeita. Verkkokaupasta tilatut tuotteet voi palauttaa myös Jameran myymälään, tai lukiokäynnillä yhteistyölukioissa. Tällöin asiakkaalla on ehdottomasti oltava mukanaan kuitti/lähete, jotta ostos voidaan todentaa Jameraan.

HUOM! Mikäli asiakas palauttaa tuotteet muulla tavalla kuin asiakaspalautuksena, emme korvaa palautuksesta johtuvia postituskuluja!

Pakkaa palautettava tuote huolellisesti, jottei tuote pääse hölskymään tai muilla tavoin vaurioitumaan lähetyksen aikana. Isommat määrät on pakattava laatikkoon. Laita mukaan täydelliset yhteystietosi ja mielellään paketin mukana meiltä tullut lähete, tai kopio siitä. Jos olet jo maksanut laskun, postiennakon tai maksanut tilauksesi verkkopankissa, liitä mukaan tilinumero hyvitystä varten.Ilman tilinumeroasi tai yhteystietojasi emme voi maksaa hyvitystä!

Jos olet tilannut tuotteet laskulla ja olet vähentänyt palautettavan tuotteen hinnan laskun loppusummasta, laita tästä tieto palautuksen mukaan.

Mahdollisten epäselvyyksien välttämiseksi palautuslähetyksestä kannattaa aina pyytää postista kuitti. Palautusrahat saat ilmoittamallesi tilille noin kahden viikon kuluessa paketin lähettämisestä. Tilauksen peruuttamisesta voi ilmoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu@jamera.net. Mikäli asia ei selviä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 050 338 2520.

MOT Online sanakirjoilla ja Otavan digikirjoilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautuksen voit tehdä täyttämällä digikirjojen palautuslomakkeen tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. HUOM! Digikirjalla on palautusoikeus vain jos tuotetta EI ole aktivoitu käyttöön

11. Käyttöoikeus ja rekisteröityminen

Jameran verkkokauppa on tarkoitettu Suomessa asuville yksityisille kuluttajille ja Suomessa toimiville yrityksille tai julkisyhteisöille. Verkkokauppa toimittaa tuotteita vain manner-Suomeen. Ennen tilausta Asiakas voi rekisteröityä Jameran verkkokaupan käyttäjäksi. Asiakas rekisteröityy käyttäjäksi täyttämällä rekisteröintilomakkeen. Rekisteröitymisen yhteydessä Asiakas valitsee henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tilauksen voi tehdä myös rekisteröitymättä.

Rekisteröitymällä tai verkkokaupasta tilaamalla Asiakas vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä. Rekisteröitymällä tai tilaamalla asiakas osoittaa myös hyväksyvänsä tietojensa käytön Jameran tietosuojaselosteen osoittamalla tavalla. 

 

12. Sopimuksen muuttaminen

Jameralla on oikeus milloin tahansa muuttaa palvelua, sen sisältöä ja saatavilla oloa sekä tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä Asiakkaalle sähköpostitse, kirjeellä tai verkkokaupan kotisivuilla. Muutokset tulevat voimaan välittömästi kuitenkin siten, että Asiakkaan tilauksiin sovelletaan aina tilaushetkellä voimassaolleita ehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

13. Riitojen ratkaisu

Jameran ja asiakkaan välistä sopimusta koskeviin mahdollisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus saattaa riita kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.